Quatannens - Norga verzekeringen - Logo

PRIVACYVERKLARING

Quatannens-Norga Verzekeringen kan persoonsgegevens over u verwerken doordat u gebruik maakt van hun diensten en/of omdat u deze zelf bij het invullen van het contactformulier op de website hebt ingegeven.

De volgende persoonsgegevens worden verwerkt:

  • Uw hoedanigheid
  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw eigen opmerking (optioneel)

WAAROM HEBBEN WIJ UW GEGEVENS NODIG

Quatannens-Norga Verzekeringen verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u te kunnen opnemen. Indien u telefonisch niet bereikt kan worden, mag Quatannens-Norga Verzekeringen u schriftelijk of per e-mail contacteren. Daarnaast kunnen we uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

HOE LANG WORDEN DE GEGEVENS BIJGEHOUDEN

Quatannens-Norga Verzekeringen bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doeleinden te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN

Quatannens-Norga Verzekeringen verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden, enerzijds noodzakelijk voor de totstandkoming en uitvoering van een overeenkomst met u, anderzijds om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Quatannens-Norga Verzekeringen worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website en om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

Quatannens-Norga Verzekeringen maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Quatannens-Norga Verzekeringen bij Googlezoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacy beleid van Google Analytics hier aan.

https://policies.google.com/privacy?hl=nl

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Quatannens-Norga Verzekeringen te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Quatannens-Norga Verzekeringen heeft hier geen invloed op. Quatannens-Norga Verzekeringen heeft Google geen toestemming gegeven om via Quatannens-Norga Verzekeringen verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN, OVERDRAGEN OF VERWIJDEREN

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inkijken, verbeteren, overdragen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die aan ons is verstrekt.

U kunt hiervoor een verzoek sturen naar privacy@q-n.be.

BEVEILIGEN

Quatannens-Norga Verzekeringen neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Quatannens-Norga Verzekeringen maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te waarborgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van de verzamelde persoonsgegevens, neem dan gerust contact met ons op.

Quatannens-Norga.be is de website van Quatannens-Norga Verzekeringen.

Quatannens-Norga is als volgt te bereiken:

  • Postadres: Wortegemsesteenweg 9 bus 3, 8570 Anzegem
  • Telefoon: +32 56 65 18 77
  • E-mailadres: info@q-n.be